Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростен лост или скорости на 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростен лост или скорости на 156?

Здравейте!
    Имам следния проблем: като включа която и да е скорост, скоростният ми лост, продължава да си се движи на където си поиска. Иначе колата си върви, сменя си скоростите ... Просто е по-трудно да оцеля улея на съответната скорост.
    На какво може да се дължи това?
    Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

....май имаш някоя щангичка откачена от някоя ябълка ми се струва, поне едва ли е кутията.

Comment

Дано дано. Днес я водих на сервиз и ми казаха, че по-добре да я закарам направо в понеделник, защото било голяма играчка докато видят от какво е и докато го оправят, работно им време утре от 9 до 2 им било малко ...

Comment

Я след това разкажи, че на мене скоростния ми лост се шматка безметежно наляво надясно поне скоростите влизат засега

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Да ве и при мен Хубаво каза "за сега"

Comment

нормално ли е на 156 1.8 саединителя да отделя много горе или е за смяна.
            ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Първоначално публикувано от Derry
              Я след това разкажи, че на мене скоростния ми лост се шматка безметежно наляво надясно поне скоростите влизат засега
              Въобще не се занимавай! Днес от 9 сутринта до 6:30 ми сменяваха тая глупост. Струваше ми 110лв. с часта (48лв.) и труда.
              След като свалиха генерацията за да стигнат до това и да го свалят заедно със скоростния лост, трябваше да ми срежат и топката на скоростния лост, понеже явно не беше правен като да се махам, за да изкара въпросната част.

Comment

Ще кажеш ли къде точно е този сервиз, защото и при мен има такъв проблем. (и на лс ако искаш)
                156 1.8 TS 98

Comment

И моят лост се мандахерца на ляво на дясно. Влизат си скоростите ама кофти е. Кое се сменя това което маистора ти е изрязал бялото ли-пластмасата?
                  Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

Айде дайте информация, защото при мен малко се влоши. Беше временно закрепено, но пак се откачи.
                    156 1.8 TS 98

Comment

Сервизът се намира тук:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=ddbcaef8b ... 36_42.y=45

Точно на ъгъла. Но незнам дали след мен пак ще се навият да го направят това на друг

Comment

Хвърлете едно око ТУК
                        145 2.0 QV

Comment

линкът не работи
                          156 1.8 TS 98

Comment

Working...
                          X